Najjednostavnije i najpovoljnije do OMI PEMF pulsirajućih elektromagnetnih uređaja možete doći preko naše internet trgovine. Sve narudžbe na području Republike Hrvatske uključuju besplatnu dostavu i u gotovo svim slučajevima dostava se obavlja unutar tri radna dana.

Besplatna dostava dostupna je i za područje Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije ukoliko vrijednosti narudžbe premašuje 500,00 HRK (66,36 EUR). Imajte u vidu kako zemlje koje nisu dio Europske unije naplaćuju dodatne troškove poput PDV-a, carine i drugih davanja koja se obračunavaju po zakonima pojedinih zemalja. Molimo vas da se informirate o mogućim dodatnim troškovima prije same kupnje kako bismo izbjegli naknadne komplikacije.

OMI PEMF uređaji

Iako je web trgovina orijentirana na domaće tržište, narudžbu je moguće obaviti i iz drugih, nesusjednih zemalja, što je zgodno za sve govornike hrvatskog jezika u inozemstvu. Dakle, uz odgovarajuću nadoplatu dostava je dostupna i u drugim zemljama. Izuzev doplate za dostavu, kupci iz zemalja članica EU ne plaćaju nikakve dodatne troškove poput PDV-a i carinskih davanja.

Izuzev redovnih cijena, koje su niže od raznih PEMF uređaja na prezentacijskim prodajama, na našim stranicama ćete naići i na posebne mjesečne pogodnosti pomoću kojih ćete do OMI PEMF uređaja doći po još povoljnijim uvjetima.

Za kraj, prijavom na facebook ili newsletter odmah saznajte za vrijedne popuste i dođite do posebnih ponuda za članove!