MAGNETNA TERAPIJA: sigurna i bezbolna upotreba

PEMF magnetna terapija je prirodna i neinvanzivna pomoć organizmu. Ujedno je sigurna, učinkovita i jednostavna za upotrebu. Mnogo toga je napisano o blagotvornom utjecaju pulsirajuće elektromagnetne terapije (PEMF- Pulsed Electromagnetic Field Therapy), ali i dalje popriličan broj ljudi za nju nije čuo ili je primio oprečne informacije.

Po našem mišljenju popriličnu štetu nanijeli su nesavjesni distributeri i prodavači koji su prodavali neregistrirane uređaje, nerijetko sumnjivog porijekla. Bez pripadajućih licenci i pripadajućih dozvola, prodavali su ih pod krinkom sredstava magičnog izlječenja i po cijenama koje su premašivale 20.000 kuna.

Svatko ima svoju poslovnu praksu, ali u prodajama preko telefonskih poziva na promocije, besplatne večere i kvazimedicinske preglede Omi-moment neće sudjelovati, odnosno nećemo ni pokušati hiniti da smo grupa vrhunskih medicinara, kuhara, animatora…

Ono što vam želimo ponuditi jest pristup informacijama kako bismo zajedno pronašli rješenje koje će pripomoći zdravijem načinu života. Ne želimo naglašavati pitanje cijene, već dočarati vrijednost OMI uređaja, no opravdanost cijene sasvim ćete jednostavno utvrditi, a različite inačice uređaja zadovoljit će sve korisnike, neovisno o financijskim mogućnostima.

PEMF magnetna terapija za brži opravak

Omi-moment kao ovlašteni zastupnik osigurava najnižu redovnu cijenu uređaja u Hrvatskoj, s dodatkom kako ćemo vas tijekom 2022. obradovati nizom pogodnosti kako biste do naših uređaja došli po još prihvatljivijim cijenama.

Jedna od zabluda koju želimo odagnati je poistovjećivanje statičnih i pulsirajućih magnetnih terapija. Pulsirajuća magnetna terapija koristi dinamične, fluktuirajuće frekvencije, što odgovara frekvencijama OMI PEMF uređaja. Tijelo se snabdijeva većom količinom energije i time omogućava efikasniji oporavak. Za razliku od tisuća objavljenih članaka koji potvrđuju učinkovitost PEMF terapije, kod statičkih terapija nalazimo mnogo manje radova.

Primjeri korištenja pulsirajuće magnetne terapije (reumatoidni artritis, osteoartritis, osteoporoza, dijabetes, bronhitis, glavobolje, migrene, erektilna disfunkcija)

Pulsirajuća elektromagnetna terapija za bolji san

Treba naglasiti da upotreba pulsirajuće magnetne terapije nije ograničena samo na ljude. Zabilježeno je kako se terapija koristi u tretmanima konja, pasa, mačaka i drugih ljubimaca, pogotovo kod starijih životinja. Primjeri uključuju reumatizam, tretiranje traumatskih ozljeda, ali i postizanje boljih rezultata trkaćih konja (očuvanje zdravlja, prevencija bolesti).

Odlomci u kojima se opisuju i spominju različite bolesti služe kao referenca i nisu zamjena za liječničku dijagnozu. Opisi također uključuju preporuke poput frekvencije, trajanja i ispravnog mjesto primjene. Preporuke su izdane kao savjet od strane proizvođača.

PEMF uređaji za podizanje energije

Ako želite podrobnije istražiti za koliko se različitih ljudskih tegoba terapija upotrebljava, zavirite u mnoštvo radova i studija koji nastoje osvijetliti fascinantan učinak PEMF terapije.

Literatura

Provjerite naše pulsirajuće magnetne uređaje:

Akcija!

Omi Ring

Omi Pads Mat

Omi Pulsepad

OMI PEMF UREĐAJI

BESKAMATNO PLAĆANJE BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA!

–PBZ Card Premium Visa, PBZ Maestro i PBZ Visa debitne kartice (2-12 rata)

–jednokratno i obročno plaćanje Erste Diners Club karticama (do 36 rata)

–MBPlus obročno plaćanje za Erste, Kent, Agram, Istarsko kreditnu, Slatinsku i Sberbanku (2-12 rata)

–u košarici izaberite WS Pay opciju za jednokratno i obročno plaćanje karticama

–dodatni načini plaćanja: kriptovalute, Revolut, KEKS Pay, PayPal

-prijavom na newsletter (u lijevom donjem kutu) dođite do posebnih ponuda za članove!

-dodatne informacije: info@omi-moment.hr