Uskoro dostupno u našoj web trgovini!

OMI PEMF Beyond Mat za cijelo tijelo najnaprednija je kućna PEMF prostirka na tržištu i unatoč tome višestruko jeftinija od konkurentskih uređaja poput Bemer, iMRS i sličnih PEMF terapija.

Glavne značajke:
– podesivi maksimalni intenzitet preko 1000 mikrotesla (µT)
– preko 100 unaprijed postavljenih programa
– neograničeni prilagođeni programi
– prilagodljive postavke programa
– potpuno bežično biranje programa
– ugrađene punjive baterije u kontrolor
– izbor različitih tipova valova (Rectangular, Sine ili Chainsaw)
– okretanje polariteta
– podesiva dinamička snaga polja
– podesivi dinamički rasponi frekvencija.

OMI PEMF Beyond spada u najnaprednije PEMF uređaje za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Lako i praktično korištenje:
– besplatna aplikacija OMI PEMF Beyond na iOS-u i Androidu
– automatska Bluetooth veza
– dobro organizirane programske grupe i postavke
– pokretanje programa jednim dodirom
– lak izbor često korištenih i prilagođenih programa
– dugi ciklus rada baterije
– povećana snaga magnetskog polja
– korištenje najnovijih tehnologija
– izvanredna izvedba i dizajn.

ISKORISTITE NADOLAZEĆU OMI PEMF BEYOND PROMOCIJU!

Kupnjom OMI Pads Mata po redovnoj cijeni ili bilo kojeg od naših PEMF paketa koji sadrže OMI Pads Mat, u naredna 2 mjeseca moći će kupiti OMI PEMF Beyond Mat po promotivnoj cijeni od 500 eura. OMI Pads Mat dobijate odmah, a OMI Beyond prostirku s promotivnom nadoplatom od 500 eura dva mjeseca kasnije.
Nakon nadoplate zadržavate OMI Pads Mat za cijelo tijelo i OMI PEMF Beyond.

U promotivnoj ponudi kupnjom OMI PEMF Beyond prostirke za cijelo tijelo dobit ćete i OMI PEMF Medallion te posebno dizajniranu torbu za OMI Beyond besplatno! Za sve prednarudžbe kontaktirajte nas emailom.

OMI PEMF Beyond Mat sadrži sklopivi madrac visoke kvalitete s najsuvremenijom jedinicom za bežično upravljanje. Jedinica ima ugrađenu punjivu bateriju, a radi pomoću upravljačke aplikacije za iOS i Android koja se može preuzeti besplatno. Uređaj dolazi s preko 100 unaprijed postavljenih programa i neograničenim prilagođenim programima. Frekvencijski raspon je od 1 do 99 Hz, s mnogo podesivih postavki. Podržava Rectangular, Sine i Chainsaw oblike vala, promjenu polariteta, podesivu snagu dinamičkog polja i frekvencijske raspone. Veličina madraca je 165 x 65 cm s podesivim maksimalnim intenzitetom preko 1000 mikrotesla (µT).

Beyond se preporučuje osobama koje žive stresnim životom, osjećaju se nedovoljno energično i žele poboljšati svoje opće stanje. Pulsirajuće magnetsko polje potiče vlastite procese regeneracije i pomaže:
– poboljšanju mikrocirkulacije i metabolizma stanica
– povećanju mentalne jasnoće, fokusa i produktivnosti
– povećanju energije i vitalnosti
– pri opuštanju
– poboljšanju sna i općeg raspoloženja.

Ergonomski i sklopivi dizajn, za profesionalnu i kućnu upotrebu. Potpuno siguran, bezbolan i nema poznatih nuspojava.

Jednostavan i praktičan za korištenje. Nije potrebna posebna obuka. Jednostavno preuzmite OMI Beyond aplikaciju iz iOS Appstorea ili android Play Storea. Spojite upravljačku jedinicu na podlogu i uključite upravljač. Sve je vrlo jednostavno. Otvorite aplikaciju na svom telefonu i slijedite upute. OMI Beyond prostirku možete koristiti odmah nakon vađenja iz kutije.

Pulsirajuća elektromagnetska polja koja proizvodi uređaj induciraju električnu struju unutar tijela koja pomaže u obnavljanju blokiranog protoka iona i potiče procese samoregeneracije. Kao rezultat korištenja madraca, tijelo postiže višu razinu energije, umor se smanjuje i pomaže se tijelu kako bi se postiglo opće poboljšanje.

*PEMF terapija spada u komplementarnu terapiju. Spomenuti podaci koriste se u informativne svrhe, a ne za liječenje ili dijagnostičku namjenu.

Prijavom na facebook ili newsletter dođite do vrijednih popusta i posebnih ponuda za članove!