OBRATITE NAM SE

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za naše uređaje i želite znati kako doći do njih po najpovoljnijim uvjetima? Prijavom na newsletter (donji lijevi kut ekrana) osigurajte da među prvima budete u mogućnosti iskoristiti sve pogodnosti kako bi se željeni uređaji našli u vašim domovima.

Javite se porukom na naš email ili preko facebooka ako trebate više informacija o našim proizvodima ili trenutačnim akcijama i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

info@omi-moment.hr

Facebook

+385923590240

Fleksibilna plaćanja

Robu i usluge moguće je platiti jednokratno debitnim, kreditnim i poslovnim karticama: PBZ Visa Premium (bivši Amex), Diners, Discover, Visa, Maestro i Mastercard.

Za plaćanje karticama izaberite WS Pay opciju tijekom plaćanja. Omogućena je i odgoda plaćanja (kupnja na rate) putem kartica. Obročna otplata je moguća za korisnike:

– PBZ Visa Premium (bivši Amex) kartica (2-12 rata), putem PBZ Maestro te Visa debitnih kartica (2-12 rata) tekućeg računa Privredne banke Zagreb d.d.

– Erste Diners Club kartica (2-36 rata).

– MBPlus usluge (2-12 rata), odnosno korisnicima Maestro, Mastercard i Visa kartica Erste, Kent, Agram, Istarsko kreditne, Slatinske i Sberbanke.

Za obročno plaćanje potrebno je izabrati WS Pay opciju plaćanja u košarici.

Omogućeno je i plaćanje PayPalom, KEKS Payom, Revolutom, direktnim bankovnim transakcijama i gotovinom prilikom preuzimanja (pouzećem). Plaćanje pouzećem moguće je samo na području Republike Hrvatske.

Na sva plaćanja ne naplaćuju se dodatni troškovi provizije banaka. Navedene troškove Omi-moment preuzima na sebe, odnosno nema skrivenih troškova!

Webshop trenutno podržava i plaćanje pomoću sljedećih kriptovaluta: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Stellar (XLM), Ripple (XRP), Tether (USDT), USDC, Bitcoin Cash (BCH), DAI, Binance USD (BUSD), Solana (SOL) i EOS. Tijekom plaćanja izaberite “Kriptovalute” i obavite plaćanje preko PayCek elektroničkog platnog servisa.

Na robu i usluge se ne naplaćuje PDV jer društvo nije obveznik PDV-a, a besplatna dostava uključuje Hrvatsku. Dostava za područje  Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije besplatna je za narudžbe u vrijednosti preko 500,00 kn.

Omi moment

Naziv tvrtke: Omi-moment j.d.o.o., trgovina na malo preko pošte ili interneta

Adresa sjedišta:
Ozaljska 148,
10000 Zagreb

Trgovački sud u Zagrebu

OIB: 18050016681

MBS: 081081368

Žiro račun:

Privredna banka Zagreb

IBAN: HR62 2340 0091 1108 4553 8

Kontakt obrazac

Privatnost

3 + 4 =

OMI PEMF UREĐAJI

BESKAMATNO PLAĆANJE BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA!

–PBZ Card Premium Visa, PBZ Maestro i PBZ Visa debitne kartice (2-12 rata)

–jednokratno i obročno plaćanje Erste Diners Club karticama (do 36 rata)

–MBPlus obročno plaćanje za Erste, Kent, Agram, Istarsko kreditnu, Slatinsku i Sberbanku (2-12 rata)

–u košarici izaberite WS Pay opciju za jednokratno i obročno plaćanje karticama

–dodatni načini plaćanja: kriptovalute, Revolut, KEKS Pay, PayPal

-prijavom na newsletter (u lijevom donjem kutu) dođite do posebnih ponuda za članove!

-dodatne informacije: info@omi-moment.hr