Ljudsko tijelo ima zadivljujuću sposobnost samoregeneracije. Međutim, regeneracija ovisi o nizu aspekata koji uključuju nekoliko energetskih centara u tijelu. Kako bismo uživali u blagodatima povoljnog utjecaja na energetske centre, potrebno je potpunije razumijevanje prirode čakra točaka i načina njihove stimulacije. U tome nam može pomoći i PEMF terapija.

PRIRODA ČAKRA TOČAKA

7 čakra točaka predstavlja energetske centre u tijelu za koje se smatra kako imaju utjecaj na duhovnu, emocionalnu, mentalnu i fizičku dobrobit.

 

PROTOK ENERGIJE U TIJELU I STIMULACIJA

Terapija pulsirajućem elektromagnetskim poljem (PEMF) jedan je od najboljih načina za stimulaciju čakra točaka. Terapija se temelji na konceptu jedinstva duha, uma i tijela. Kako bi se stimulirale točke, suptilna energetska polja otkrivaju energetsku neravnotežu unutar tijela. Obično tijelo ima koherentne energetske obrasce, a njihovi poremećaji imaju značajne negativne učinke. Izlaganje poremećenih obrazaca elektromagnetskom polju vraća ravnotežu omogućavajući tijelu normalno funkcioniranje.

PEMF terapija i čakra točke

PREDNOSTI STIMULACIJE ČAKRA TOČAKA

Pravilna stimulacija ovih energetskih centara ima nekoliko prednosti koje se mogu manifestirati kroz tjelesna i mentalna poboljšanja, kao pomoć kod emocionalnih problema poput straha i tjeskobe, a razmjenom negativne za pozitivnu energiju ostvaruju se preduvjeti za poboljšanje cjelokupnog stanja organizma. Međutim, postizanje takvog cilja zahtijeva balansiranje i stimulaciju svih čakra točaka jer se vjeruje kako je svaka točka povezana s određenim pogodnostima. Primjerice, smatra se kako je korijenska čakra povezana s mentalnom i fizičkom sigurnošću i stabilnošću, što Vam ujedno pomaže da ostanete smireni čak i kada ste u stresnim okolnostima. Generalno, stimulacija omogućuje tijelu da oslobodi negativnu energiju i usvoji pozitivnu.

 

OMI PEMF MEDALLION

Medallion je posebno dizajniran da stimulira akupunkturne i čakre točke u tijelu i moderan je prenosivi PEMF uređaj. Generalno, stimuliranje točaka poboljšava Vaše stanje i razinu energije. Uređaj ima ugrađenu zavojnicu koja stvara pulsirajuće magnetsko polje koristeći fiksnu frekvenciju od 8 Hz, a punjiva baterija se napaja putem micro USB-a.

Prijavom na facebook ili newsletter dođite do vrijednih popusta i posebnih ponuda za članove!