OMI Pads Mat + OMI Ring + OMI Pulsepad

OMI Pads Mat + OMI Ring + OMI Pulsepad

1.692,22  (12.750,00 kn)

Bez premca najobuhvatnija, dugoročno i najpovoljnija kombinacija kojom pokrivate svoje potrebe za pulsirajućom elektromagnetnom terapijom na najbolji mogući način.

Dodatni poklon:  OMI Medallion!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Bez premca najobuhvatnija, dugoročno i najpovoljnija kombinacija kojom pokrivate svoje potrebe za pulsirajućom elektromagnetnom terapijom na najbolji mogući način.

S dvije kućne PEMF terapije, jednom za cijelo tijelo (OMI Pads Mat) i drugom za lokalnu primjenu (OMI Ring), u kombinaciji s prenosivom PEMF terapijom (OMI Pulsepad) napravit ćete ogroman korak ka kvalitetnijem životu.

Kupnjom paketa uređaja po redovnoj cijeni dobivate i prijenosni OMI Medallion! Dodatni proizvodi bit će poslani 15 dana nakon primitka OMI Pads Mat uređaja.

Više informacija o pojedinim uređajima:

OMI Pads Mat

Pulsirajući elektromagnetni madrac OMI Pads Mat za cijelo tijelo moderni je sklopivi uređaj koji dolazi s upravljačkom jedinicom.

Uređaj radi na frekvencijskom rasponu od 1 do 99 Hz i ima tri načina rada (tri programa; zadani i podesivi).

Dimenzije madraca: 165 x 65 cm.

Dodatni poklon (samo uz kupnju uređaja po redovnoj cijeni):  OMI Medallion !

OMI Ring

Prstenasto oblikovan, svojim ergonomskim dizajnom OMI Ring je pogodan za tretmane manjih dijelova tijela; bez poteškoća se može umetnuti oko vrata ili obuhvatiti dio ruke ili noge.

OMI Pulsepad

Prenosivi pulsirajući elektromagnetni uređaj pogodan za tretmane manjih dijelova tijela koji odašilje stalan signal jačine 8 Hz.

Uređaj dolazi s upravljačkom jedinicom koju pokreću četiri zamjenjive ili punjive AAA baterije.

Prijavite se na newsletter (lijevi donji dio ekrana) kako biste primali promotivne kodove i druge akcijske pogodnosti pomoću kojih možete lakše doći do uređaja.

 

Iako ne postoje zabilježeni neželjeni učinci i nuspojave proizvođač ne preporučuje korištenje uređaja u sljedećim slučajevima:

- trudnoća, ukoliko bolujete od epilepsije, krvarenje, ako koristite pacemaker ili drugi ugrađeni električni uređaj (npr. inzulinska pumpa),  ako imate rak ili tumor, ako imate vrućicu ili infekciju, imate zdravstvenih problema nepoznatog porijekla, imate poremećaj aktivnosti hormona, miastenija gravis, ako ste pod imunosupresivnim tretmanom.

Recenzije

 1. Danica

  Jako savjestan prodavatelj. Uređaji primljeni u dodatnoj zaštitnoj kutiji. Vrhunska usluga. Brzo se može osjetiti učinak.

 2. Alma

  Danas sam primila paket i u lijepom je stanju i izvrsno funkcionira! Upravo sam ga koristila i iako sam ga prvi put koristila, osjetila sam pozitivnu razliku. Manje boli, blagi osjećaj, jasnije razmišljanje, lagani porast energije. Tražim pravu magnetnu prostirku već GODINAMA! Napravila sam brojne usporedbe i zaključila da vaša tvrtka ima najbolji proizvod po najpoštenijoj cijeni. Definitivno NISAM RAZOČARANA!! Tako sam zahvalna vama i vašoj tvrtki na izradi proizvoda koji djeluje i koji je pristupačan. HVALA VAM!!! Iz dubine srca! Obavijestit ću sve koje znam i nadam se da će i oni kupiti vaše uređaje. Znam da će mi svakodnevno korištenje pomoći da promijenim svoj život. Još jednom puno vam hvala!

 3. Paola76

  Prvi Omi Pads Mat sam kupila na prezentaciji od drugog prodavača po tri puta većoj cijeni, a kasnije sam saznala i da nema garanciju jer nakon mjesec dana nisam mogla kontaktirati prodavača koji je održavao prezentacije u hotelu Rebro pokraj KBC-a.

  Pošto sam bila zadovoljna uređajem, zbog selidbe sam htjela ostaviti uređaj roditeljima, a sebi uzeti novi. Iako nisam izvorno kupila uređaj od Omi-momenta, korisnička podrška je bila od iznimne pomoći i ponudili su mi dodatni popust kao da sam njihov redovni kupac. Kao zahvalu, kupila sam cijeli komplet uređaja (Pads Mat, Ring i Pulsepad). Unatoč popustu, mjesec dana nakon što sam im se povratno javila s pozitivnim reakcijama još su mi poslali i mali uređaj (Medallion) kao poklon. I to na novu njemačku adresu u svega nekoliko dana!

  Što se tiče uređaja pomogli su najviše kod bolova u leđima, Ring za bol u koljenima (zbog trčanja), a i san mi je bitno bolji nakon par mjeseci redovnog korištenja. Roditelji kažu kako im je cirkulacija puno bolja, sve bolne točke poput utrnulosti i bolova u šakama i stopalima te hladnih prstiju na rukama i nogama su znatno umanjene.

  Definitivno najbolji magnetni uređaji uz nenadmašno korisničko iskustvo i daleko najpovoljnije cijene. Zahvalna sam i za lekciju kako ništa ne treba kupovati na prezentacijama tako da se nadam da ćete naučiti na tuđim geškama.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)