OMI Pads Mat

Akcija!

OMI Pads Mat

Najniža cijena: 1.144,73  (8.625,00 kn)
Snižena cijena: 597,25  (4.500,00 kn)

Pulsirajući elektromagnetni madrac OMI Pads Mat za cijelo tijelo moderni je sklopivi uređaj koji dolazi s upravljačkom jedinicom.

Uređaj radi na frekvencijskom rasponu od 1 do 99 Hz i ima tri načina rada (tri programa; zadani i podesivi).

Dimenzije madraca: 165 x 65 cm.

Dodatni poklon (samo uz kupnju uređaja po redovnoj cijeni):  OMI Medallion !

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Pulsirajući elektromagnetni madrac OMI Pads Mat za cijelo tijelo moderni je sklopivi uređaj koji dolazi s upravljačkom jedinicom. PEMF uređaj radi na frekvencijskom rasponu od 1 do 99 Hz i ima tri načina rada (tri progama; zadani i podesivi)

Dimenzije madraca: 165 x 65 cm.

Kupnjom OMI Pads Mata po redovnoj cijeni dobivate i prijenosni OMI Medallion! Dodatni proizvodi bit će poslani 15 dana nakon primitka OMI Pads Mat uređaja.

Prijavite se na newsletter (lijevi donji dio ekrana) kako biste primali promotivne kodove i druge akcijske pogodnosti pomoću kojih možete lakše doći do uređaja.

Preporučuje se

Uređaj se preporučuje osobama koje vode stresan život, osjećaju manjak energije te žele poboljšati svoje stanje.

Učinci

Pulsirajuće magnetno polje potiče proces obnavljanja u tijelu i pomaže pri:

 • povećanju koncentracije, bistrine i produktivnosti
 • povećanju energije i vitalnosti
 • opuštanju
 • kvalitetnijem snu i boljem raspoloženju

Prednosti:

 • ergonomski sklopivi dizajn siguran za uporabu kod kuće i u profesionalne svrhe
 • potpuno siguran, bezbolan i bez zabilježenih nuspojava
 • direktno od proizvođača
 • OMI magnetni uređaji na tržištu su dulje od 10 godina
 • jednostavan za korištenje, prethodna obuka nije potrebna
 • OMI Pads Mat spada među najsuvremenije pulsirajuće magnetne terapije
 • usporedba najpoznatijih pulsirajućih magnetnih terapija
Pulsirajuća elektromagnetna polja nastala radom uređaja induciraju električnu struju koja omogućava ponovno uspostavljanje blokiranog protoka iona i stimulira procese obnavljanja u tijelu. Rezultati korištenja madraca očituju se višom razinom energije u tijelu i smanjenim umorom, što pomaže poboljšanju cjelokupnog stanja.
Korištenje uređaja vrlo je jednostavno; nije potrebno stručno znanje. Jednostavno odaberite način i dužinu trajanja rada i potom legnite na madrac. Preporučuje se svakodnevno korištenje madraca u trajanju od 20 do 30 minuta po terapiji, 2 do 3 puta dnevno. Budući da su pulsirajuća elektromagnetna polja niskog intenziteta, vjerojatno ih nećete ni osjetiti za vrijeme trajanja terapije. Dostupna su tri različita načina rada:

 • P1 (zadani način rada, frekvencija postupno raste s 3 Hz na 38 Hz i potom pada)
 • P2 (zadani način rada, frekvencija se učestalo i nasumično mijenja između 1 i 99 Hz)
 • P3 (vrijednost frekvencije može se podesiti između 1 i 99 Hz).
 • Uređaj za primjenu terapije (koža presvučena poliuretanom, memorijska pjena), podloga za cijelo tijelo
 • upravljačka jedinica
 • adapter
 • korisnički priručnik.
Veličina uređaja: 165 x 65 cm.

Težina uređaja: 2.3 kg (ukupna težina 3.3 kg).

Napajanje: adapter.

Programi: P1, P2, P3.

Frekvencije: 1-99 Hz. Maksimalne vrijednosti jačine magnetnog polja izmjerene na površini uređaja: OMI Pads Mat (99 Hz): 220 mikrotesla; OMI Pads Mat (8 Hz): 210 mikrotesla.

Veličina pakiranja: 81 x 43 x 9 cm.

OMI pulsirajući elektromagnetni uređaji se ne koriste kao medicinski uređaji, ali postoje brojne studije i svjedočanstva koja potvrđuju da se pulsirajuća magnetna terapija koristi kao dodatna pomoć pri velikom broju problema.

Za sve koji želite saznati koliko je raznovrsna uporaba ove vrste terapije, ali i upozorenja te kontraindikacije, predlažemo da otvorite sljedeću poveznicu: Pulsirajuća magnetna terapija: ozdravljenje bez lijekova uz uklanjanje boli. Za više informacija o radu pulsirajuće magnetne terapije otvorite Magnetna terapija  i  Omi uređaji.

Iako ne postoje zabilježeni neželjeni učinci i nuspojave proizvođač ne preporučuje korištenje uređaja u sljedećim slučajevima: trudnoća, ukoliko bolujete od epilepsije, krvarenje, ako koristite pacemaker ili drugi ugrađeni električni uređaj (npr. inzulinska pumpa),  ako imate rak ili tumor, ako imate vrućicu ili infekciju, imate zdravstvenih problema nepoznatog porijekla, imate poremećaj aktivnosti hormona, miastenija gravis, ako ste pod imunosupresivnim tretmanom.

Recenzije

 1. Hana

  Sve pohvale za proizvod i za Omi-moment. Pristojna i brza komunikacija, dostava tijekom istog tjedna! Pokloni su također poslani po dogovoru i to uz mali dodatni poklon (hvala!). Blaga poboljšanja nakon nekoliko dana, osjetnija nakon mjesec i pol. Ako se ovako nastavi bit ću prezadovoljna!

 2. Danica

  Jako savjestan prodavatelj. Uređaji primljeni u dodatnoj zaštitnoj kutiji. Vrhunska usluga. Brzo se može osjetiti učinak.

 3. mers888

  Sve za 5. Komunikacija, brzina, dostava, kvaliteta…

 4. Od nekoliko magnetnih uređaja koje sam koristio ovaj definitivno ima najbolji omjer između cijene i kvalitete. Moguće da ima i boljih, ali po bitno većoj cijeni. Prijazna komunikacija s prodavačem.

 5. Al_21

  Odlično! Kupila sam masku i kućnu prostirku i ne mogu biti zadovoljnija. Puno opcija koje još uvijek pokušavam odrediti. Koristim madrac ujutro jer mi pruža energiju i olakšanje boli. Masku koristim poslijepodne. Toplo preporučam!

 6. Alma

  Danas sam primila paket i u lijepom je stanju i izvrsno funkcionira! Upravo sam ga koristila i iako sam ga prvi put koristila, osjetila sam pozitivnu razliku. Manje boli, blagi osjećaj, jasnije razmišljanje, lagani porast energije. Tražim pravu magnetnu prostirku već GODINAMA! Napravila sam brojne usporedbe i zaključila da vaša tvrtka ima najbolji proizvod po najpoštenijoj cijeni. Definitivno NISAM RAZOČARANA!! Tako sam zahvalna vama i vašoj tvrtki na izradi proizvoda koji djeluje i koji je pristupačan. HVALA VAM!!! Iz dubine srca! Obavijestit ću sve koje znam i nadam se da će i oni kupiti vaše uređaje. Znam da će mi svakodnevno korištenje pomoći da promijenim svoj život. Još jednom puno vam hvala!

 7. elig

  izvrstan uređaj, korisnička služba, otprema.

 8. Paola76

  Prvi Omi Pads Mat sam kupila na prezentaciji od drugog prodavača po tri puta većoj cijeni, a kasnije sam saznala i da nema garanciju jer nakon mjesec dana nisam mogla kontaktirati prodavača koji je održavao prezentacije u hotelu Rebro pokraj KBC-a.

  Pošto sam bila zadovoljna uređajem, zbog selidbe sam htjela ostaviti uređaj roditeljima, a sebi uzeti novi. Iako nisam izvorno kupila uređaj od Omi-momenta, korisnička podrška je bila od iznimne pomoći i ponudili su mi dodatni popust kao da sam njihov redovni kupac. Kao zahvalu, kupila sam cijeli komplet uređaja (Pads Mat, Ring i Pulsepad). Unatoč popustu, mjesec dana nakon što sam im se povratno javila s pozitivnim reakcijama još su mi poslali i mali uređaj (Medallion) kao poklon. I to na novu njemačku adresu u svega nekoliko dana!

  Što se tiče uređaja pomogli su najviše kod bolova u leđima, Ring za bol u koljenima (zbog trčanja), a i san mi je bitno bolji nakon par mjeseci redovnog korištenja. Roditelji kažu kako im je cirkulacija puno bolja, sve bolne točke poput utrnulosti i bolova u šakama i stopalima te hladnih prstiju na rukama i nogama su znatno umanjene.

  Definitivno najbolji magnetni uređaji uz nenadmašno korisničko iskustvo i daleko najpovoljnije cijene. Zahvalna sam i za lekciju kako ništa ne treba kupovati na prezentacijama tako da se nadam da ćete naučiti na tuđim geškama.

 9. q

  Presretna sam s prostirkom, mnogo je bolja od BNM prostirke koju sam imala prije! Doživljavam topao, uzbudljiv osjećaj kada ležim na strunjači, a nakon što ustanem bol (artritis) je minimalna i imam toliko više energije!

 10. AP

  Nisam bio siguran da li ću vidjeti rezultat ali mi je madrac promijenio život. Patio sam od hroničnih bolova u leđima i vratu a ako preskočim koji dan bolovi se vrate. Kad redovno koristim opet nestaju.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)