Trenutačno postoji mnoštvo pulsirajućih elektromagnetnih uređaja uređaja na tržištu, što čini izbor pravog uređaja kompliciranim. Generalno, PEMF terapija postaje sve popularnija jer ljudi sve više shvaćaju njezine nevjerojatne prednosti, a korištenje OMI PEMF uređaja ujedno je i iznimno jednostavno.

Odaberete li uređaj nekog od poznatih proizvođača, poput OMI PEMF uređaja koji se uspješno koriste desetljećima, nećete pogriješiti što se tiče kvalitete uređaja. Ako kvaliteti želite dodati jednostavnost korištenja i pristupačnu cijenu, smatramo kako OMI PEMF uređaji predstavljaju najbolji izbor za svakodnevnu kućnu upotrebu ove izvrsne komplementarne terapije.

Primjerice, nije rijetkost da mali, prijenosni PEMF uređaji premaše cijenu od 500 ili 1000 eura. S OMI uređajima za tu cijenu već možete dobiti prostirku za cijelo tijelo, a prijenosni OMI uređaji mogu biti vaši i za petinu te cijene.

PEMF prostirka za cijelo tijelo je dugoročno najbolje rješenje, no ako želite kupiti uređaj poznatog proizvođača (npr. iMRS ili Bemer) budite spremni na ogromne izdatke. Istina, dobit ćete odličan uređaj, ali modeli za cijelo tijelo premašuju cijenu od 3500 eura. Kao što je spomenuto, za otprilike trećinu te cijene možete imati poznati i cijenjeni OMI Pads Mat uređaj za cijelo tijelo, što ga uz razinu pouzdanosti i jednostavnost korištenja vjerojatno čini najboljim izborom za kupnju PEMF uređaja.

OMI PEMF

OMI PEMF proizvodi i njihova funkcionalnost dizajnirani su tako da najbolje odgovaraju rezultatima navedenim u publikacijama i istraživanjima iz ovog područja. Time se osigurava najveća učinkovitost isporučena uz visoku kvalitetu i bez nepotrebnih troškova, koje ćete uglavnom pronaći kod drugih proizvođača. S OMI Pads Matom dobit ćete visokokvalitetnu, učinkovitu, ali i cjenovno pristupačnu PEMF terapijsku podlogu za cijelo tijelo.

Za razliku od dosadašnje prakse prodaje magnetoterapijskih uređaja u Hrvatskoj na prezentacijskim prodajama, kojim se kupca dovodilo u podređeni položaj, sada imate mogućnost doći do uređaja iz udobnosti svoga doma. Odvagnite svoje mogućnosti i odaberite najbolju PEMF opciju za sebe i svoju obitelj.

Prijavom na facebook ili newsletter dođite do vrijednih popusta i posebnih ponuda za članove!